Tordid
Rikkalik šokolaaditort
790 g
Tordil on kolm browniemaitsega biskviidikihti, mis on kihitatud mõnusalt tummise šokolaadikreemiga. Biskviidile annab lisaväärtust ja mahlasust keefir. Tordile lisab tekstuuri ja lisamaitset kihtide vahele peidetud valge šokolaadimaitseline krõmpskiht ja rohkete kirsitükkidega täidis. Tordi kaunistus on eriliselt tume ja tummine ning särtsu ja sära lisavad punased kirsid ning erinevate suurustega kuldsed pärlikesed.
Toorjuustu-muraka hõrgutis
1 kg
Imeliselt hõrk küpsisepõhjal klassikaline Manhattani toorjuustutort, mis on kaetud särtsakalt magusa murakamoosiga. Kogu tordile annavad täiusliku maitse mahlased mustikad, külmkuivatatud vaarikad, füüsalid. Dekoorid lisavad tordi välimusele pidulikkust ja iseloomu.
Tort Magus Unelm
500 g
Maasikamaitsega tordil on pehmed biskviitkihid ja mõnusalt krõbe kaerapõhi koos magusa krõmpskihiga. Kohupiimakreemis on kasutatud ehedat vahukoort ja maitset lisab maasikamoos. Sidrunimaitsega kate lisab juurde hapukust. Tort on kaunistatud punaste südametega ja hõbedaste nonparellidega.
Tort Mõeldes Sinule
650 g
Tort koosneb kahest õhulisest red velveti biskviidikihist, mida ühendab piparmündimaitseline vahukreemi-toorjuustu kreem. Tordile lisab maitseküllust vahvline šokolaadiga vahekiht. Kaunistuseks on sametine biskviidipuru ja valge glasuurmassist lipsuke. Südamekujuline välimus lisab tordile erilisust.
Martsipani-kohupiimatort
760 g
Tort koosneb kolmest biskviitpõhjast, mis on kihitatud kohupiimakreemi, kirsitäidise ja martsipaniga. Katteks on valge glasuuri ganašš koos külmkuivatatud kirsigraanulite, erinevate kaunistusdekooride ja sära lisavate pärlitega. Tordi alumine serv on kaetud läikivate kakaohelvestega.
Apelsinibrülee tort
650 g
Pralineega liivatainapõhjal on brüleekreem apelsiniga, mille vahel biskviit. Tort on pealt kaetud apelsinigeeliga. Kaunistatud tumedast ja valgest glasuurist dekooridega.
Karamellitort šokolaadiga
470 g
Tordil on kaks kakaobiskviidist põhja, mis on kihitatud šokolaadimaitselise brändikreemiga. Tekstuuri ja maitset täiustab pähklipralinee vahekiht. Tordi pealispind on kaetud karamellise dekoorgeeliga ja servad on purutatud tumeda glasuuriga. Kaunistatud erinevate šokolaadidekooridega ja kuldsete nonparellidega.
Karamelli-moccatort
460 g
Tordil on mahlased iirisemaitselised keeksipõhjad, mis on kihitatud kohvimaitselise toorjuustukreemiga. Kihtide vahel olev moccakrõbedik lisab tordile veelgi kohvimaitset ja tekstuuri erisust. Pealispind on kaetud õrna želeekihiga.
Apelsini Truffe tort
900 g
Mõnus, maheda kakaovõikreemi ja apelsinimarmelaadiga kolme biskviitkihiga tort, mida on immutatud suhkrusiirupi ja brändiga. Tort on pealt kaetud ganaššiga, kaunistatud šokolaadipuiste ja kuldsete nonparellidega.
Eeva (kohupiima-sefiiritort)
930 kg
Keeksipõhjal on kihiti kohupiimakreem ja metsmaasikamaitseline sefiir.
Eeva (kohupiima-sefiiritort)
600 g
Keeksipõhjal on kihiti kohupiimakreem ja metsmaasikamaitseline sefiir.
Vaarika-brownie tort
1 kg
Šokolaadisel browniepõhjal on vaarika-hapukoorekreem. Tort on kaetud ganaššiga, kaunistatud glasuurist dekooridega.
Brigitta kirsitort
550 g
Biskviitpõhjade vahel on kirssidega vahukreem ning katteks on küpsetatud munavalgekreem. Tort on kaunistatud külmkuivatatud kirsside ning tumeda glasuuripuistega.
Värviline Virmaline
590 g
Tordil on punase- ja kollasevärvilised muretaina kihid, mille värvimisel on kasutatud looduslikke tooraineid: peedijahu ja kurkumit. Muretaina põhjad on kihitatud mustasõstramoosiga ja halvaamaitselise kreemiga. Tort on pealt kaetud halvaa-kakaopumatiga ning kaunistatud erksavärviliste kreemitupsude ja kuldsete pärlikestega.
Maasika-mojitotort
740 g
Torti rikastavad värsked maitsed ja suussulav kreemine tekstuur. Küpsisepõhi, mille peal on mojito-toorjuustukreem ja selle peal omakorda õhuline ja kreemjas maasikavahu kreem. Tordi pealispinnale annab läike želeekate, mille peale on puistatud külmkuivatatud kirsipuiste. Kaunistuseks on glasuurmassist tehtud kroonlehed ja šokolaadist võred.
Virmaline
600 g
Muretainast põhjad on kihitatud pralinee ja õunamoosiga. Tort on pealt kaetud kakaopumatiga ning kaunistatud kreemist kaunistuste ja biskviidipuruga.
Tort Valli
500 g
Muretainast põhjad on kihistatud õunamoosiga. Tort on pealt kaetud kakaopumatiga. Kaunistatud suhkrumassist lilledega. Küljed on kaetud biskviidipuruga.
Nostalgia tort
970 g
Pehmed biskviitpõhjad on kihistatud võikreemiga. Kaunistatud besee, želee ja võikreemiga.
Sünnipäevatort kirssidega
1 kg
Kaks biskviitpõhja on kihistatud vanilje-kohupiimavahukreemiga. Keskmisel biskviidil on täidiseks kirsimoos. Tort on üleni kaetud martsipaniga. Kaunistatud martsipanist lillede, lehtede ja valgest glasuurist kaunistustega.
Sünnipäevatort maasikatega
1 kg
Kaks biskviitpõhja on kihistatud vanilje-kohupiimavahukreemiga. Keskmisel biskviidil on täidiseks maasikad. Tort on üleni kaetud martsipaniga. Kaunistatud martsipanist lillede, lehtede ja valgest glasuurist kaunistustega.
Sünnipäevatort vaarikatega
1 kg
Kaks biskviitpõhja on kihistatud vanilje-kohupiimavahukreemiga. Keskmisel biskviidil on täidiseks vaarikad. Tort on üleni kaetud martsipaniga. Kaunistatud martsipanist lillede, lehtede ja valgest glasuurist kaunistustega.
Kohupiimatort
1,1 kg
Õhulised biskviitpõhjad on kihistatud kohupiimakreemi ja õunamoosiga. Pealt on tort kaetud pähklilaastude ning šokolaadiglasuuriga.
Kohupiimatort
1,3 kg
Kahekihiline biskviittort on kihitatud kohupiimakreemiga. Tort on kaunistatud viinamarjade ja õunalõikudega, kaetud želeega.
Vaarika-kohupiimatort
1,15 kg
Kakaobiskviittort liivapõhja ja kohupiimatarretisega. Pealispinnal vaarikad želees, külgedel šokolaadipuru. Kaunistatud valgest glasuurist dekooridega.
Kodujuustu-vaarikatort
1,15 kg
Liivapõhjal on hapukoore-kodujuustukreem, mille vahel vaarikad ja biskviitpõhi. Tordi pealispind on kaetud vaarikate ja tumedama roosa želeega.
Kodujuustu-kirsitort
880 g
Liivapõhjaga biskviittort on kihistatud kirsitäidise ja kodujuustu-hapukoore-kreemiga. Tordi säbruline pealispind on kaetud želeega, kaunistatud šokolaadist dekooride ning maapähklilaastudega.
Toorjuustu-pohlatort
850 g
Biskviitpõhjal on mahedamaitseline toorjuustukreem, mida omakorda kihistab õhuline biskviit. Tordile annavad lõppviimistluse hapukas pohlamoos ning suhkrumassist lillekesed ja kuldsed nonparellid.
Martsipanitort
860 g
Biskviittort, mis on kihistatud brändiga maitsestatud ja rosinatega võikreemiga ning pähklibeseega. Tort on pealt kaetud martsipaniga ning kaunistatud martsipanist lillede ja glasuurist dekoratsioonidega.
Trühvlitort
400 g
Biskviittort kakaovõikreemiga. Biskviit on immutatud immutusega, mis on rikkalikult maitsestatud brändiga. Pealt on tort kaetud trühvlipuruga. Kaunistatud kreemirooside ja kakaoglasuurist lehvikutega.
Toorjuustu-banaanitort
1 kg
Mõnusalt maitsekal küpsisepõhjal küpsetatud kreemine Manhattani toorjuustutort, millel on rikkaliku banaanimaitsega pealiskiht. Läikiv želeekate koos rikkaliku kaunistusega annab tordile perfektse välimuse.
"Draama" tort
520 g
Väike ja armas tort on uus, täiendatud versioon populaarsest „Draamateatri“ tordist. Tordil on kakaobiskviidist põhjad, mis on kihitatud kohupiimakreemi, kirsimaitselise kohupiimakreemi ja kirsimoosiga. Kreemide valmistamisel on kasutatud kohupiima ja ehtsat vahukoort. Krobeline pealispind koos punase želeekattega annab tordi välimusele pidulikkuse.
Kräsupeatort kirssidega
620 g
Tordil on mahedamaitseline hele biskviit põhjaks ja rammus browniemaitseline keefiribiskviit on kihistatud hapukoorekreemi ja kirssidega. Šokolaadine pealispind lisab tordi maitsele veelgi tummisust.
Karamelli-pohlatort
760 g
Rikkaliku toorjuustukreemiga küpsetatud tort piparkoogi põhjal. Tordil on küpsisekreemikate. Kaunistatud kuivkülmutatud jõhvikate, šokolaadist pärlite ja glasuurist dekooridega.
Laimi kergus
1 kg
Küpsisepõhjal küpsetatud kreemine Manhattani toorjuustutort, millel on rikkaliku laimi ja sidruni maitseline hapukoorene pealiskiht. Läikiv želeekate ja sidruni ganašš koos kergusliku kaunistusega annab tordile kauni ja pilkupüüdva välimuse.
Kondenspiima-kohupiimatort
1 kg
Krõmpsuval küpsisepõhjal on kondenspiima-kohupiimakreem, mida omakorda katab hapukoore-karamellikiht. Pealispinna muudab läikivaks želeekate. Küpsetatud tort on siidise konsistentsiga. Kaunistuseks on valgest glasuurist lill, millel on kullaläiget. Efekti ja särtsu annavad tordile rohelised ja pruunid lehvikud ning kuldsed ja valged pärlid.
Sefiiri-marja kohupiimatort
870 g
Biskviittort koosneb kohupiimast, vaarikatest ja mustsõstardest ning pealispinda katab valge sefiir, millel on sidrunimaitseline nüanss. Torti kaunistavad valge glasuuri dekoorid ja külmkuivatatud vaarikapuru.
Tiramisu süda
650 g
Keeksilaadse iirisebiskviitide vahel on tiramisumaitseline kohupiima-vahukreem, mis on maitsestatud brändiga ja moka dessertpastaga. Tordi katteks on keeksipuru ja kakaopulber. Kaunistuseks on valgest glasuurmassist lilled, kuldsed helbed ja šokolaadist marmor lehvikud.