Koogid
Sebrakook
1 kg
Kakaoga biskviitpõhjad on kihistatud kohupiimakreemiga. Pealt on kook kaetud šokolaadivõõbaga ning kaunistatud valge glasuuri triipudega.
Õuna-rabarberikook
800 g
Plaadikook, muretainapõhi kaetud õunakuubikute ja rabarberitükkidega, peal biskviitkate, kaetud tuhksuhkruga.
Karamelli-hapukoorekook
1 kg
Karamelli-muretainast põhjad on kihistatud vanilje-hapukoorekreemiga. Kook on pealt kaetud karamelli-muretainast puistega.
Hea kohupiimakook
370 g
Koogil on muretainast põhi, mille peal on mõnusalt paks ja mahlane kohupiima kiht, mida katab vaniljemaitseline kreem. Kaunistuseks ja maitse rikastamiseks on kook kaetud puruga.
Tiramisu
330 g
Maitsev Tiramisu kook õhulise koorekreemiga.
Sebrakook
370 g
Kakaoga biskviitpõhjad on kihistatud kohupiimakreemiga. Pealt on kook kaetud šokolaadivõõbaga ning kaunistatud valge glasuuri triipudega.
Hea kohupiimakook
1 kg
Koogil on muretainast põhi, mille peal on mõnusalt paks ja mahlane kohupiima kiht, mida katab vaniljemaitseline kreem. Kaunistuseks ja maitse rikastamiseks on kook kaetud puruga.
Krässu kook
400 g
Kook on valmistatud karpi. Kakao- ja heleda biskviiditükid on kihitatud hapukoorega. Pealt valatud üle kakaopumatiga.
Hapukoore-karamellikook
300 g
Liivapõhjal on hapukoore-karamellikreem, mille vahel kakaobiskviit. Kook on pealt kaetud kakaobiskviidist puistega.
Kodujuustu-vaarikakook
280 g
Liivapõhjal on hapukoore-kodujuustukreem, mille vahel vaarikad ja biskviitpõhi. Koogi pealispind on träpsuline ning kaetud roosa želeega.
Vaarika-kohupiimakook
690 g
Liivapõhi on kaetud kohupiima-vahukreemiga, millele lisatud vaarikad. Koogil on katteks punane želee.
Maasika-kohupiimakook
690 g
Muretainast põhjal on kohupiimakreem, millel katteks maasikad želees.
Kohupiima-sefiirikorvike
86 g
Kohupiima-sefiirikorvike koosneb liivatainakorvikesest, kohupiima-kreemitäidisest ja heleroosast sefiirikattest, mis on kaunistatud värviliste nonparellidega.
Vanaema õunakook
400 g
Pärmi-muretainal õunatäidise ja krõbeda puistega küpsetatud kook. Toote valmistamisel on kasutatud võid.
Rummimaitselised koogikesed
200 g
Muretainast põhjal on rosinaid sisaldav rummi-maitseline mass, mis on kaetud pehme valge glasuuriga. Kook on kaunistatud tumedast glasuurist triipudega.
Kodune kohupiimakook
300 g
Küpsetatud kohupiimakook muretainast põhjal. Kohupiim sisaldab ka rosinaid. Kook on kaunistatud maapähklilaastude ja valge glasuuriga.
Rummimaitselised pallid
450 g
Klaasikaline rummimaitseline, rosinaid sisaldav kakaoga biskviidimass on vormitud pallikujuliseks koogikeseks. Kook on kaunistatud kreemist roseti ja puudersuhkruga.
Küpsise Napoleon
560 g
Napoleoni kook uues kuues! Erilisemaks teeb koogi küpsisebiskviit, mis on kihitatud rikkaliku kohupiimakreemi ja pohlamoosiga. Kooki katab küpsetatud lehttainapuru ja puudersuhkur.
Mustasõstra-sokolaadikook
400 g
Koogil on browniemaitselised biskviitpõhjad, mis on kihitatud mõnusalt tummise šokolaadikreemi ja hapuka mustasõstrakreemiga. Toorjuustu-šokolaadikreem on valmistatud ehtsa vahukoore ja maheda 54% lise šokolaadiga. Mustasõstra-toorjuustukreemi valmistamisel oleme kasutanud mustasõstrapüreed, mis annab kreemile tugeva marjamaitse ja ilusa värvi. Koogi katteks olev želee lisab veelgi marjamaitset ja oma särtsaka värviga viimistleb pealispinna.
Tallinna kook
800 g
Kakaoga biskviitpõhjad on kihistatud hapukoorekreemiga. Pealt on kook kaetud šokolaadivõõbaga. Kaunistatud karamellišokolaadiga.
Blondie & Brownie
200 g
Blondie & Brownie koosneb hõrkudest Blondie ja tummistest Brownie ampsukestest. Blondie koogikestele annavad magusust valge glasuuri krõmpsuvad tükikesed ning hapukust ja värvi lisavad kuivatatud jõhvikatükid. Brownie koogikestel on krõbe koorik, mille all šokolaadine pehme sisu koos metspähkli tükikestega. Koogid on lõigatud paraja suurusega ampsudeks, et oleks sobivad nii tee peale kaasa haaramiseks kui ka lihtsalt kohvi kõrvale nautimiseks.
Brownie karbis
130 g
Brownie koogi ampsukesed on iga šokolaadisõbra unistus. Tummised ja sügava iseloomuga kookidel on krõbe koorik ja pehme šokolaadine sisu, millele annavad tekstuuri metspähklitükikesed. Koogid on lõigatud paraja suurusega ampsudeks, et oleks sobivad nii tee peale kaasa haaramiseks kui ka kohvi kõrvale nautimiseks.
Teekook
300 g
Teekoogi vahel on vahukreem ning peal streislipuru, mis kaetud tuhksuhkruga.
Käharpea kook
280 g
Heleda ja tumeda biskviidi ning hapukoorega karpi valmistatud kook. Pealt kaunistatud kakaogeeliga.