• Pralineega liivataignapõhjal on brüleekreem apelsiniga, mille vahel biskviit. Kook on pealt kaetud apelsiniželeega.
  • Kaera-muretaina põhjad on kihitatud pralinee ja vaarikamoosiga. Tort on pealt kaetud karamellipumatiga ning kaunistatud kreemist ornamendiga. Tordi küljed on kaetud kaera-muretaina puistega.

    Tordi realiseerimisaeg on 15 päeva.

  • Pähklikeeksil on kihiti õunatäidis, sarapuupähkli-hapukoorekreem ja vanilje-hapukoorekreem, kreemide vahel tume biskviit. Kook on pealt kaetud trühvlipuruga
  • Muretaina põhjal on šokolaaditäidis ning marmelaadi- ja šokolaaditükkidega vahukoore-kohupiimakreem. Kreemi vahel on biskviit. Tort on kaetud mango-passioni compoteega ning kaunistatud šokolaadist dekooridega.

  • Muretaignast põhjal on kihiti pähklipralinee ja vahukoore kreem, millele on lisatud rikkalikult kirsse. Koorekreemil on vahel red velvet keeksipõhi.  Kook on pealt kaetud kirsiželeega.
  • Liivataignast küpsetatud põhjal on kihiti laimi- vahukreem, biskviit ja valge glasuuri vahukreem. Tort on pealt kaetud riivitud valge glasuuriga, kaunistatud glasuurist dekooriga.
  • Muretaigna põhjal on kihitatud maasika-apelsinilisand ja banaanikreem. Nende vahel on omakorda biskviitpõhi. Tort on kaetud trühvlipuiste ja dekoorsuhkruga. Kaunistatud valgest šokolaadist liblika ja glasuurist dekooridega. Tordil on kujutatud ahvipärdikut.

  • Kakaobiskviit on kihistatud mustsõstrakreemiga. Kaetud želeega. Kaunistatud külmkuivatatud mustsõstardega.
  • Rikkaliku toorjuustukreemiga küpsetatud tort küpsisepõhjal. Tordil on hapukoorekate. Kaunistatud küpsiste, kuivkülmutatud vaarikate, šokolaadist pärlite ja võikreemist tupsudega.
  • Pähklipralinee täidisega kaerahelbe-muretaignapõhjal rikkaliku kirsi maitsega vahukooretort. Maitsenüansse aitavad täiustada kookosepüree, külmutatud kirsid ja šokolaadihelbed. Koorekreemil on vahel red velvet keeksipõhi. Tort on üleni kaetud kirsimahla sisaldava geeliga.
  • Biskviitpõhjad on kihitatud vaarikatäidise ja vaarika-jogurtitarretisega. Pealt kaetud želeega ning küljed kaetud riivitud valge glasuuriga. Südame kujuline ning kaunistatud šokolaadist dekooridega.

  • CLARA tort Virmaline 600 g

    Hinnanguga 3.67 / 5

    Pralinee ja õunamoosiga kihistatud muretaignast põhjadega tort, mis on pealt kaetud kakaopumatiga ning kaunistatud kreemist ornamendi ja biskviidipuruga.

    Tort Virmalise realiseerimisaeg on 15 päeva.

  • Šokolaadisel browniepõhjal tort, millele lisab hapukat särtsakust vaarika-hapukoorekreem. Tort on pealt kaetud ganachega ning kaunistatud glasuurist dekooridega.

    GLUTEENIVABA!

  • Mõnusa ja maheda kakaovõikreemiga ning krõbiseva šokolaadicrispi ja apelsinimarmelaadi lisandiga viie kihiline biskviittort. Tort on pealt kaetud ganachega ning kaunistatud kakaoglasuurist dekooride, kuldsete vahvlipallidega ning  šokolaadicrispiga.

  • Mahlaselt vaarikane kakao-biskviittort, millel on liivatainast põhi ning kohupiimatarretisest sisu. Pealispinda kaunistavad vaarikad želees ning külgedele lisavad maitset ja ilu valgest šokolaadist laastud.

  • Klassikaline rosinaid sisaldav kakaoga biskviidimass, mis on vormitud pätsi kujuliseks. Kook on pealt kaunistatud želeetükkide ning valge- ja kakaoglasuuri triibuga.

  • CLARA Napoleonikook 400 g

    Hinnanguga 5.00 / 5

    Rabedad hapukoorepõhjad, mis on kihiti aedmarjamoosi ja vaniljekreemiga.

  • Vanilje-kohupiimavahukreemiga biskviittort, mille keskmisel biskviidil on vaarikad. Tort on pealt kaetud martsipaniga ning kaunistatud martsipanist lillede, lehtede ja valgest glasuurist joonistusega.

  • Kirsimaitselise kohupiimakreemiga kakaobiskviidiga kook, mis on pealt kaetud punase želeega.

  • Eritellimustort. Vanilje-kohupiimavahukreemiga biskviittort, mille keskmisel biskviidil on maasikad. Tort on pealt kaetud martsipaniga ning kaunistatud martsipanist lillede, lehtede ja valgest glasuurist joonistusega.

  • Hapukoore-kodujuustukreemi ja vaarikatega liivapõhjal kook, mille vahekihiks on biskviitpõhi. Koogi pealispind on kodujuustulikult träpsuline ning see on kaetud tumedama roosa želeega.

  • Eritellimustort. Vanilje-kohupiimavahukreemiga biskviittort, mille keskmisel biskviidil on kirsimoos. Tort on pealt kaetud martsipaniga ning kaunistatud martsipanist lillede, lehtede ja valgest glasuurist joonistusega.

  • Kohupiimakreemiga muretaina põhjal kook, mida katavad maasikad želees.

  • Vaarikate ja kohupiima-vahukreemiga liivapõhjal kook, mida katab punane želee.

  • Kohupiimakreemiga kakaobiskviit kook, mis on pealt triibutatud vaheldumisi kirsitäidise ja kohupiimakreemiga.

  • Kakao- ja heleda biskviiditükkidega hapukoore karbikook. Kook on pealt üle valatud kakaopumatiga.

  • Toorjuustu-vahukreemiga liivapõhjal kook, mis on pealt kaetud pohlamoosi ja želeega.

  • Hapukoore-karamellikreemiga liivapõhjal kook, mille vahekihiks on kakaobiskviit. Kook on pealt kaetud kakaobiskviidist puistega.

  • Küpsetatud kohupiimakook rosinatega muretaignast põhjal. Kook on pealt kaunistatud maapähklilaastu ja valge glasuuriga.

  • Rosinaid sisaldav rummimaitselise massiga muretaignast põhjal kook, mis on pealt kaetud pehme valge glasuuriga. Kook on kaunistatud tumedast glasuurist triipude ja želeemarjadega.

  • Rosinaid sisaldav kakaoga biskviidimassist klassikalised rummimaitselised pallikesed, mis on pealt kaunistatud kreemist roseti ja puudersuhkruga. Müügipakendis on 6 rummimaitselist pallikest (6*75 g).

  • Kakaovõikreemiga biskviittort, mille biskviitkihid on rikkalikult immutatud maitsestatud brändiga. Tort on pealt kaetud trühvlipuruga ning kaunistatud kreemirooside ja kakaoglasuurist lehvikutega.

  • Karamellimaitseline kakaobiskviittort metspähkliga, mille vahekihtides on šokolaadi-brändi vahukreem. Tort on pealt kaetud karamelligeeliga ja kaunistatud šokolaadist orhideeõiega.

  • Õunamoosiga kihistatud muretaigna põhjadega tort, mis on pealt kaetud kakaopumatiga ning kaunistatud suhkrumassist lillede ning biskviidipuruga.

    Tort Valli realiseerimisaeg on 15 päeva.